Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Esztergom

2008.01.03

Esztergom

Szép az épület. A pihenő rész nyugalmas. Három szauna található. A pezsgőfürdőben nekem kicsit hideg a víz, de ettől függetlenül kellemes. A negyedik szauna NÖi szaunaként üzemel, amit én nem értek, hiszen a belépő mindenkinek ugyanannyi . A férfi vendég kevesebb szolgáltatásért fizet ugyanakkora összeget?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hideg - meleg

(Ben Dzsó, 2010.01.14 16:20)

Párommal hétköznap járunk évek óta, 2-3 órát töltünk el szaunázással átlagban.

Ami jó: változatosak a szaunák, a vendégek nagy része nem szegi meg a házszabályokat és nem ragaszkodik a fürdőruhához, jók a felöntések, van kedves hölgy is a személyzetben, Kneipp taposó, van jégkása, ha működik jópofa a pezsgőfürdő, általában 5-10 embernél több nincs egyszerre - kivéve 7vége és ünnepnapok, korlátlan alma és ásványvíz fogyasztható, illóolajokat is alkalmaznak

Ami nem tetszett: van a személyzetben kevésbé kedves munkatárs is..., 1-1 idősebb úriember szabályosan követett minket újra meg újra a szaunába meg a pezsgőfürdőbe (mi tényleg tökmeztelenül használjuk a létesítményt)- nem vagyunk paranoiásak, sok vendég nem terít egyáltalán vagy teljes testfelülete alá lepedőt (igen, a lábuk alá is kellene - egyszerűbb leteríteni és ráülni vagy ráfeküdni, nem pedig betegesen kilenc rétegben magunkra csavarni, ugyan ezek 2 kör után csatakosra izzadt lepedőben rohangásznak fel-alá), sokan egyáltalán nem csendesen beszélgetnek, sokan nem használnak papucsot (hellóóó lábgomba!!!), néhányan rápróbálnak a fürdőruhára és nem zavartatják magukat, hogy ez egy deklarált naturista övezet - ez nagyon illetlen, nem a meztelenség, egy szauna csak nőknek van fenntartva (amit részben ugyan megértek - lásd a mi élményünket is, de )ez azért kissé túlzás, egy női nap jobb megoldás lenne, a gőzkabin érzékelője, ill. annak beállítása rossz, le kell locsolni hideg vízzel vagy le kell jegelni, hogy rendes gőz termelődjön - különben csak párás langyos idő van bent, a relaxációs medencében se nem csobog a víz, mint a honlapon és zene sem szól a víz alatt (legalábbis én ilyet még nem tapasztaltam), a zuhanyzókat néha képtelenség megfelelő hőfokra állítani, vagy forró vagy jéghideg

Igaziból a helynek bár vannak hibái, mi kedveljük, viszont mindenképpen a látogató közönsége dönti el, milyen a nívó. Érdemes kipróbálni, de az ne menjen, akit zavar a meztelen emberek látványa.

http://juex.blog.hu

(Bővíz László - JUEX, 2009.12.21 13:21)

Ne tévesszen meg senkit, hogy mi van az Aquasziget honlapján, ugyanis a valóság köszönő viszonyban sincs vele. A szaunája nem rossz, viszont a hangulat silány. A személyzet nem figyel a vendégekre, hanem önmagukkal vanak elfoglalva. A masszőr hölgy, aki engem masszírozott bevallotta, hogy ő utálja, ha masszírozzák. Ehez mért volt a tudása is, azaz fogalma nem volt róla, hogy mitől JÓ egy masszázs. A gyümölcsosztás pedig... na erről inkább nem mondok semmit. Összességében: "Nagy várakozás után, nagy csalódás"

szauna

(alizon, 2009.12.20 08:55)

Akár szuper is lehetne, ha a pihenőszobában nem csattognának az emberek a papucsukkal nem röhögcsélnének és nem lenne hangos az egész helység az ingyenalmák szüntelen rágcsálásától. A szaunaprogramokat 10 perc alatt lezongorázták és a borsos belépő mellet külön kell érte fizetni, szánalmas.