Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Sárvár

2008.01.03

Sárvár

Színvonalas a szauna részleg, Vannak különleges felöntések is, amit nagy szívvel mutatnak be a szauna mesterek. Kár, hogy nincs meleg vizes medence. A szauna mesterek szigorúan betartatják a szabályokat.

Sajnos a felöntések színvonala erősen esett az utóbbi idöszakban. Kár!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szauna

(DSK, 2018.01.25 18:25)

Egy hete voltunk a Sárvári szaunában ahol a többséget először zavarja az öltőző hiánya s a meztelenség de kis idő elteltével megszokottá vált s ami fő szempont nem stirölik egymást az emberek. Volt élményünk fürdő víztől csepegő fürdőruhás szaunára egy felkapott helyen s többet ilyenből nem kérünk, nem akarunk klór mérgezést kapni. Sárvár szauna szuper hely, ha gátlásos vagy tekerd magadra a lepedőt. Az adott szaunában lévők prűdsége szabályozza, hogy lepedőben vagy anélkül szaunázol e. Ha a többség lepedőben van akkor nem illik a nélkül lenni. Viszont ha a többség csak maga alá teríti s meztelenül szaunázik akkor illik neked is úgy szaunázni. Viszont amit hiányolok a medencék kis befogadó képessége / 4 fő/ s az ha vannak bent ketten akkor nem nézik jó szemmel ha melléjük ülsz be. Sárvárról nekünk ez a tapasztalatunk.

Sárvár

(Margaréta, 2012.05.20 17:02)

Tavaly nyáron szaunáztunk egyet Sárváron. Sajnos csak az utolsó nap értünk rá, de páromnak és nekem nagyon tetszett. Nőként egy picit zavart, hogy kevés volt a nő, bár maga a hely kialakítása nagyon tetszett. Most szaunáztunk harmadjára Magyarországon, eddig csak Németországban jártunk rendszeresen. Odakint akadnak szép számmal a 20-as 30-as korosztályból, összességében a férfiak-nők 60-40% arányban, itthon viszont meglepett, hogy a mi 28-22 évünkkel a legfiatalabb vendégek voltunk minden alkalommal.
Na igen, a másik pedig a szégyenlősködés. Azokat még megértem, aki a szaunában ölébe teszi a törölközőt, vagy nőként átdobja a vállán, de azt sose fogom tudni mi a jó abban, hogy se a zuhany alatt, se a merülő medencében (!!!) nem veszi le magáról a lepedőt és inkább küzd a víz tetején úszó levegővel teli hurkákkal... No comment!
Odakint ilyenekért simán szól a szaunamester. Minek megy valaki szaunába, ha ennyire szégyellős?

Tata

(tökorrú, 2009.07.21 13:38)

Tényleg jó szauna a sárvári, de ellentétben hahóka véleményével engem kimondottan zavar, hogy löttyedt tökű vén buzik billegnek a lávaköves taposóban.AZ is zavar,hogy olyan testű emberek éreznek ellenállhatatlan kéztetést a meztelenkedésre, akinek látványa a széphez szokott embert elborzasztja.Ez lenne a szabadság?? Akkor én élek rabságban, csak sose lássak mégegyszer olyan ronda nőket meztelenül, mint amilyeneket egy hónapja a szauna világában.

Re: Tata

(Beatrix, 2011.10.10 18:46)

Szia!

Látom, hogy két éve írtál ide és véletlenül leltem az írásodra, miközben fotókat kerestem a Sárvári szaunavilágról. Nem bírtam megállni reagálás nélkül. Vannak olyan szaunák, ahol csak és kizárólag meztelenül tartózkodhatsz, bent és a medencékben is, ami pont az egyenlőség jegyében íródott szabály és rád szólnak, ha nem teszed. A löttyedt tökű vén buzik, ahpgyan fogalmaztál voltak valaha fiatalok és feszestestűek is. Talán lesz olyan szerencséd, hogy Te is megéred az ő korukat. Természetesen eldöntheted, hogy mutogatod-e a tesdet vagy nem, tied a válsztás szabadsága, mintahogyan ez nekik is éppúgy kijár, amennyiben zavar a látványuk csukd be a szemedet senki nem mondta, hogy bámulnod kell őket.
Amúgy meg a szépség szubjektív, mindenkinek mást jelent és egy másik embrben a saját szépségünket vagy hibáinkat látjuk.
Üdvözlettel: egy 37 éves túlsúlyát meztelenül is bátran vállaló nő.

kovacs.barbi@rejtett.hu

(Barbi, 2011.01.13 10:15)

Tényleg nagyon jó a szauna. A nemek arányát tekintve sokkal több a férfi. A nőket tekintve ( főleg a magyarok )állig bebugyolálva élvezték a szaunázás örömeit.A jakuzzi csak négy személyes, lehetne egy kicsit nagyobb is. De ezektől függetlenül nagyon kulturált mindenkinek csak javasolni tudom.

Győr

(hahóka, 2008.01.20 13:55)

Tényleg a környék legtuttibb szaunája a Sárvári. Ott senki sem próbál fürdőruciban szaunázni, és a pihenő térben sincs senki beburkolózva. Itt igazán lehet nyugodtan pihenni- kikapcsolódni. Egy a hiány, hogy nincs semmi extra szolgáltatás, mint például az esztergomi törökfürdő, vagy az osztrákoknál szokásos test kényeztető kence fincék.
De mindezek ellenére az országban eddig ez a csúcs.